به همت تربیب بدنی دانشگاه انجام شد؛

برگزاری برنامه‌های ورزش صبحگاهی و شامگاهی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۳ کد : ۱۷۱۱۳ اخبار اختصاصی معاونت فرهنگی و دانشجویی
برنامه‌های ورزشی صبحگاهی و شامگاهی در محوطه و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ۶ ماهه اول سالجاری برگزار شد.

به گزارش مفدا اردبیل، برنامه ورزش‌های صبحگاهی و شامگاهی به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، در ۶ ماهه سالجاری برگزار شده است.

برگزاری این برنامه‌ها در خوابگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و محوطه زمین چمن دانشگاه بوده و دانشجویان مشارکتی فعال داشتند.

ورزش هم در زمان صبح و هم در زمان عصر فوایدی دارد پس نمی‌توان گفت کدام یک بهتر است، در حقیقت این وضعیت جسمی و نیاز شما است که زمان ورزش کردن‌تان را تعیین می‌کند.

با دقت فواید ورزش صبحگاهی و عصر را بررسی کنید و ببینید بدن شما کدام یک را بیشتر نیاز دارد؛ مزایای زیادی برای تمرینات صبحگاهی و عصر وجود دارد، مهم‌ترین چیز برای تصمیم گیری زمان انجام تمرین، این است که واقع بینانه باشید. یک برنامه تمرینی را پیدا کنید که برای شما مناسب تر است و با آن کار کنید.

کلید واژه ها: تربیت بدنی