برگزاری "دوره‌های آموزشی و معرفتی" ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش مفدا اردبیل، دکتر مهدی رهبر در این جلسه با اشاره به لزوم توانمندسازی نیروی انسانی به ویژه در حوزه مهم معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، اظهار داشت: برای اینکه در حوزه کار خود موفق بوده و بتوانیم برای ارتقاء مجموعه دانشگاه و در نهایت رشد و توسعه انقلاب اسلامی تأثیرگذار باشیم، باید آموزش و توانمند نیروی انسانی را در اولویت قرار دهیم.

وی گفت: پیشرفت در ۳ حوزه معرفتی، روانشناختی و آموزشی برای این دوره‌ها هدف‌گذاری شده که کتاب‌های مناسبی در این موارد انتخاب و به همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی معرفی می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: نگارش اهداف و برنامه استراتژیک با بهره‌گیری از کتاب عدالت و تعالی نظام سلامت نیز در دستور کار قرار دارد و هم‌اندیشی در این رابطه باید صورت گرفته و شاهد ترسیم اهداف باشیم.

دکتر رهبر تصریح کرد: مدیران حوزه‌های مختلف معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه باید برای حوزه تحت مدیریت خود، اهداف عالی برای موفقیت هرچه بیشتر تبیین کنند.

اجرای طرح کتابخوانی گروهی برای کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی

دکتر رئیسی، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در ابتدای این جلسه اظهار داش: این جلسات به صورت هفتگی برگزار شده و ضمن بررسی مشکلات موجود در معاونت، آموزش مهارت‌ها و توانمندسازی در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: تعامل‌ها و برخوردهای سازمانی نیز در این جلسات با معرفی کتاب‌های مناسب مورد توجه قرار گرفته و طرح کتابخوانی گروهی برای کارکنان معاونت نیز اجرا می‌شود.

کد خبرنگار: ۰۴۰۶۰۱