تمامی نهادهای دانشجویی باید بر اساس قانون فعالیت کنند/ شوراهای صنفی اجازه فعالیت سیاسی ندارند

به گزارش مفدا اردبیل، دکتر عباس شیراوژن، ۵ اسفندماه در جمع دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در مشهد مقدس، در پاسخ به سوالات مطرح شده از جانب دانشجویان، اظهار داشت: خوشبختانه امسال بودجه مناسبی برای فعالیت‌های فرهنگی به دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور اختصاص یافته که از ابتدای سال تا به امروز دو مرحله بودجه فرهنگی به حساب دانشگاه‌ها واریز شده و هفته آینده مرحله سوم نیز واریز می‌شود.

1039711.jpg?ts=1677145873000

وی در رابطه با حواشی به وجود آمده در رابطه با شورای صنفی دانشجویان، گفت: در رابطه با شورای صنفی هیچ‌گونه حذف و انحلالی صورت نگرفته است و اقدام انجام شده صرفا بازگشت به ذیل قانون بوده است؛ بر اساس ضوابط و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای صنفی وظیفه مشورتی دارد و نباید مداخله‌ای از طرف این نهاد انجام شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه شورای صنفی باید در حوزه‌های صنفی و رفاهی دانشجویان ورود کرده و پیگیر مطالبات آنها در این حوزه‌ها باشد، افزود: مخالف منتقد نیستیم، همان‌طور که نشریات دانشجویی فعال هستند و انتقاد هم می‌کنند؛ شورای صنفی اجازه فعالیت سیاسی ندارد و اعضای این شورا نباید به این حوزه ورود پیدا کنند.

دکتر شیراوژن با بیان این موضوع که تمامی نهادهای دانشجویی باید بر اساس قانون فعالیت کنند، تصریح کرد: دانشجویان فعال فرهنگی می‌توانند با برنامه‌ریزی درست و تدوین شاخص‌های فرهنگی مناسب برای فعالیت نهاد خود، در راستای ارتقاء خدمات فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها موثر باشند.