برترین‌های نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تجلیل شدند/ حضور اردشیر رستمی در مراسم تجلیل

به گزارش مفدا اردبیل، این مراسم با سخنرانی دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد.

1050935.jpg?ts=1678180470000

اردشیر رستمی، بازیگر و شاعر برجسته کشوری نیز مهمان ویژه این مراسم بود.

دعوت از دانشجویان برای فعالیت در نهادهای دانشجویی

دکتر مهدی رهبر، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این مراسم که با عنوان "فصل نو فصل نشاط علمی" و "فصل نو فصل همدلی" برگزار شد، ضمن خوشامدگویی و تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: این جشن‌ها، امسال علی‌رغم فراز و نشیب‌های موجود و محدودیت مالی، با تلاش و همت دانشجویان و کادر زحمت کش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

وی افزود: برگزاری این جشن بهانه‌ای برای تجلیل از زحمات فعالان فرهنگی و ایجاد انگیزه برای دانشجویان دیگر است.

دکتر رهبر با دعوت دانشجویان به شرکت در فعالیت‌های فرهنگی و علمی در کنار تحصیل، افزود: فعالیت‌هایی مانند حضور در انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی نوعی تمرین برای حضور در جامعه است.

در ادامه، جواد رسولی، کارشناس کانون‌های فرهنگی و امین آقازاده، دبیر کل انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، فعالیت‌های یک ساله کانون‌ها و انجمن‌ها را تشریح کردند.