انتصاب رئیس و دبیر بیست و ششمین "جشنواره قرآنی هدهد" در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۱۱ کد : ۱۷۲۸۶ اخبار اختصاصی معاونت فرهنگی و دانشجویی
دکتر بهروز دادخواه، معاون فرهنگی دانشجویی و دکتر نقی دشتی، مدیر فرهنگی دانشگاه به عنوان رئیس و دبیر بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل منصوب شدند.

به گزارش مفدا اردبیل، ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از یکم مهرماه سالجاری آغاز شده و تا سی‌ام مهرماه ادامه دارد.

طی حکمی از طرف دکتر حبیب‌زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر بهروز دادخواه، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه به عنوان رئیس بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد در دانشگاه منصوب شد.

همچنین دکتر نقی دشتی، مدیر فرهنگی دانشگاه نیز طی حکمی از طرف دکتر بهروز دادخواه، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه به عنوان دبیر این جشنواره در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل منصوب شد.

واحده سیفی، کارشناس قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشجویی نیز با حکمی از طرف دکتر بهروز دادخواه، به عنوان مسئول دبیرخانه بیست و ششمین جشنواره قرانی هدهد در اردبیل منصوب شده و آغاز به کار کرد.

اردبیل/ قرآنی

کلید واژه ها: بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت