"همتایاران" فعال دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تجلیل شدند + تصاویر

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۶ کد : ۱۷۳۴۶ اخبار اختصاصی معاونت فرهنگی و دانشجویی
به همت اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی و با حضور "دکتر بهروز دادخواه" معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، همتایاران فعال دانشگاه تجلیل شدند.

به گزارش مفدا اردبیل، با حضور دکتر بهروز دادخواه، معاون فرهنگی دانشجویی و به همت اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی، مراسم تجلیل از همتایاران فعال دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت روز همتایاران، در سالن جلسات معاونت فرهنگی برگزار شد.

دکتر دادخواه در این جلسه با اشاره به نقش مهم همتایاران در کمک به اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه، از زحمات همتایاران در این رابطه قدردانی کرد.

وی گفت: همتایاران نقش حائز اهمیتی در فعالیت‌های اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دارند و قطعا با تعامل هرچه بیشتر با اداره مشاوره، در حوزه مسئولیت خود موفقیت‌های بیشتری کسب می‌کنند.

در پایان این مراسم، با حضور معاون فرهنگی دانشجویی و رئیس اداره مشاوره، از همتایاران فعال دانشگاه تجلیل شد.