تشکل‌های دانشجویی از فعالیت‌های جزیره‌ای پرهیز کنند/ دانشگاه مرکز عقلانیت جامعه است

به گزارش مفدا اردبیل،‌ آیت‌الله سیدحسن عاملی امروز در جمع تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان اردبیل، دانشگاه را مرکز عقلانیت جامعه دانست و اظهار داشت: اساتید دانشگاه باید به نحوی عمل کنند تا گره های ذهنی جامعه را باز کنند.

992014.jpg?ts=1670757351000

وی با اشاره به فعالیت‌های دانشجویان در دانشگاه‌های استان، از تشکل‌های دانشجویی خواست تا از جزیره‌ای عمل کردن دوری کرده و با همکاری همدیگر، فعالیت‌های ارزنده‌ای در دانشگاه‌ها انجام دهند.

عاملی با اشاره به اقتدار علمی جمهوری اسلامی ایران در سطح دنیا، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک، دانشگاه‌ها بهترین نقش را در هدایت جامعه داشته باشند.‌

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل صیانت از بیت المال را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران با شدت بیشتری با جنگ روانی دشمن مواجه بوده و آژانس‌های خبری دشمن اقدام به سیاه نمایی علیه کشور ما می‌کنند که در این خصوص نیازمند روشنگری و تبیین دستاوردهای نظام و انقلاب در سطح جامعه و به ویژه دانشگاه ها هستیم.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک کنید.