برگزاری نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در آبادان

به گزارش مفدا اردبیل، این نشست به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص حوزه‌های دانشجویی و مسائل فرهنگی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان و با حضور معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل فرمانداری ویژه شهرستان خرمشهر برگزار شد.

1054207.jpg?ts=1678564544000

پنل‌های تخصصی در رابطه با قرآن و عترت و جشنواره قرآنی، کرسی‌های آزاد اندیشی، قانون انطباق، شورای فرهنگی بیمارستان‌ها، مشاوره و سلامت روان، اردوهای جهادی، کمیته فرهنگی جمعیت، ایده‌های فرهنگی و ورزشی، تأمین مالی تغذیه و خوابگاه از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

کمیسیون‌های ویژه مناطق، برای حل مسائل حوزه فرهنگی و دانشجویی نیز در حاشیه این نشست تشکیل شد.

انتقال تجربیات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست معاونین

در این نشست، در مورد تجربیات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در برگزاری انتخابات شورای صنفی، کارگاه‌های اداره مشاوره، اردوی مشهد، برنامه‌های شهید خوشنام دانشگاه و بزرگداشت روز پدر و دهه فجر انقلاب، ارائه‌های جداگانه داده شد.

بازدید از یادمان شهدای علقمه (کربلای ۴)، زیارت یادمان شهدای شلمچه، بازدید از یادمان شهدای والفجر ۸، اروندکنار و بازدید از پالایشگاه نفت آبادان از دیگر برنامه های این نشست ۳ روزه بود.

نشست مشترک با معاونین فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در حاشیه این برنامه، برگزار شد.

برگزاری نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در آبادان