برگزاری چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری "استارتاپ ویکند کشوری فناوریهای نوین حوزه سلامت"
به گزارش مفدا اردبیل، دکتر فرهاد پورفرضی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ابتدای این جلسه اظهار داشت: این رویداد فناورانه با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از سوم لغایت پنجم خردادماه ۱۴۰۲ برگزار می شود.
وی گفت: دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه به عنوان رئیس شورای سیاست گذاری"استارتاپ ویکند فناوریهای نوین حوزه سلامت" خواهند بود و امیدواریم که برگزاری این رویداد نتایج مثبی را برای دانشگاه به دنبال داشته باشد.
مشارکت همه دانشجویان در برگزاری "استارتاپ ویکند فناوریهای نوین حوزه سلامت"
دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در ادامه این جلسه، تصریح کرد: برگزاری استارتاپ و رویداد فناورانه، فرصتی مناسبی برای، آشنایی دانشجویان و انجمنهای علمی دانشجویی با تولید محصول فناورانه و دانش بنیان است.
وی با اشاره به انعقاد طرح فناد با معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، گفت: تمامی سعی خود را خواهیم کرد که با برگزاری اردوهای علمی و رویدادهای آموزشی، دانشجویان در حوزههای کارآفرینی و تولید محصول فناورانه، مشارکت داشته باشند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه افزود: این استارتاپ با مشارکت دانشجویان تمامی رشته ها برگزار می شوند و امیدواریم که منجر به تولید محصول شود.
وی بیان کرد: در برگزاری این استارتاپ بحث رویداد اکو ۲۰۲۳ مورد توجه قرار گرفته و جلسهای با سایر دستگاههای اجرایی خواهیم داشت تا بتوانیم از همه ظرفیتهای استان، برای برگزاری هرچه بهتر این استارتاپ بهرهمند شویم.
ثبت نام ۹۲ نفر در استارتاپ تا به امروز
دکتر معینی، سرپرست کل استارتاپ نیز در این جلسه اظهار داشت: در این رویداد، ایده های مختلف مرتبط با نظام سلامت مورد ارزیابی قرار می گیرند و به مدت ۳ روز، شرایطی فراهم می شود تا این ایده ها پرورش یابند.
وی گفت: از جمله محورهای این رویداد استارتاپی میتوان به پزشک خانواده، آموزش پزشکی و پایش آن، هوش مصنوعی در نظام سلامت، توریسم سلامت، پزشکی و دندانپزشکی از راه دور، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی، ابزارهای تشخیصی - درمانی جمعیت و باروری، خدمات آنلاین (تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و آزمایشگاهی) اشاره کرد.
دکتر معینی تصریح کرد: تا به امروز ۹۲ نفر دانشجو در این استارتاپ ثبت نام کردهاند که ۳۸ نفر دانشجوی بومی و ۵۴ نفر دانشجوی غیر بومی هستند.
تأکید به حمایت از ایده های برتر
دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در پایان این جلسه به لزوم حمایت از ایدههای برتر، بعد از پایان استارتاپ اشاره کرد که نهایتا منجر به تولید محصول شوند.