گزارشی از روند برگزاری مراسم اختتامیه رویداد کارآفرینی کشوری فناوریهای نوین حوزه سلامت
به گزارش مفدا اردبیل، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، شامگاه روز جمعه ۵ خرداد ماه ۱۴۰۲ آیین اختتامیه رویداد ملی کارآفرینی فناوریهای نوین نظام سلامت با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل، رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه، اساتید و دانشجویان دانشگاه، ایده پردازان و شرکت کنندگان این رویداد در نگارخانه شاه اسماعیل خطایی مجموعه بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی برگزار شد.
دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در گفتگوی زنده تلفنی با اشاره به سود بالای صنعت سلامت اظهارداشت: اگر بتوانیم استارتاپ های حوزه سلامت و بهداشت را ارتقاء بدهیم سود حاصل از این کار میتواند در محورهای مختلف از جمله در موضوع کارآفرینی موثر باشد.
وی گفت: امروزه در حوزه سلامت با دیتاهای بسیار بزرگی مواجه هستیم که مدیریت و بکارگیری از آنها میتواند باعث تحول در فناوری های نوین سلامت شود.
دکتر پناهی ضمن تاکید بر اهمیت فناوریهای جدید بیان داشت: باید از فناوری های جدید از جمله هوش مصنوعی در شناسایی و تشخیص و توسعه در نظام سلامت بهره برد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به محورهای مختلف این رویداد گفت: امیدواریم بتوانیم با حمایت های وزارت بهداشت و توانمندی دانشگاه های علوم پزشکی این رویداد ملی را در سراسر کشور گسترش داده و در راستای تولید علم و فناوری و مرجعیت علمی برای توسعه فناوریهای نوین حرکت کنیم.
وی از میزبانی مطلوب دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و برگزاری مناسب این رویداد قدردانی کرد.
سخنرانی معاون استاندار اردبیل
دکتر کاظم دبیر، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل نیز گفت: برگزاری این رویداد در جهت تسهیل در ارائه خدمت رسانی به مردم با فناوری ها، ابتکارات و ایده های جدید ارزشمند است.
وی اظهارداشت: کشور ما دارای منابع سرشار و غنی بوده و اهمیت آشنایی با فناوری های جدید در جهت پیشرفت کشور یک ضرورت است که این کار نیز با حضور دانشجویان مسئولیت پذیر امکانپذیر می باشد.
سخنرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در این مراسم اظهارداشت: این رویداد با حضور ایده پردازان و دانشجویان از ۱۳ استان کشور در بستر رویداد اردبیل ۲۰۲۳ برگزار شد.
وی افزود: از مجموع ۳۷ ایده ارسالی به این رویداد، ۱۵ ایده مورد توجه قرار گرفت و از ۵ ایده برتر تجلیل شد.
دکتر محمدیان با اشاره به تنوع ایده های ارائه شده در این رویداد بیان داشت: از جمله محورهای مهم این رویداد، موضوعاتی از قبیل هوش مصنوعی، توریسم سلامت، طرح سلامت خانواده و ابزارهای تشخیصی درمانی بود که مورد توجه جدی قرار گرفت.
وی ضمن تاکید بر انجام فعالیتهای نوآورانه توسط دانشجویان، اظهار امیدواری کرد: این حرکتها و رشد تفکر نوآورانه هم در دانشگاه و هم در جامعه ادامه و گسترش پیدا کند.
در پایان این مراسم از سه ایده برتر تجلیل شد و دو ایده به عنوان ایدههای شایسته تقدیر شد.