دیدار رئیس و کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان با دانشجویان بین‌الملل ساکن در سراهای دانشجویی

به گزارش مفدا اردبیل، دکتر نقی دشتی رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه به همراه کارشناسان اداره و دکتر عابدی، استاد مشاور دانشجویان بین الملل دانشگاه، از سرای دانشجویی باکری بازدید کرده و با دانشجویان بین الملل ساکن در این سرای دانشجویی، دیدار کردند.

1105109.jpg?ts=1685336115000

در این بازدید، به گفت‌وگو درباره مشکلات و درخواست‌های این دانشجویان، پرداخت شده است.

در این دیدارهای اتاق به اتاق از جمله مسائل مطرح شده توسط دانشجویان ایرانی، مسائل فرهنگی و ارتباطی با دانشجویان بین الملل بود که در خصوص ارتباط بین فردی موثر و همزیستی مسالمت آمیز، نکات لازم تبیین شد.

درخواست اردوی طبیعت گردی توسط دانشجویان بین الملل از جمله درخواست‌های دانشجویان بین الملل در این دیدار بود.

دیدار رئیس و کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان با دانشجویان بین‌الملل ساکن در سراهای دانشجویی