نشست‌هم‌اندیشی با حضور نمایندگان نهادهای دانشجویی دانشگاه

تعداد بازدید:۱۲

 

به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه و با حضور دکتر بهنام مولائی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم  پزشکی اردبیل و مدیران واحدهای مختلف معاونت، جلسه هم‌اندیشی با نمایندگان نهادهای دانشجویی به منظور هماهنگی اقدامات مورد نیاز در ادامه شرایط جاری، برگزار شد.

این جلسه هم‌اندیشی با توجه به وضعیت جاری کشور و ضرورت هماهنگی بین بخش‌های مختلف و استفاده از ظرفیت نهادهای دانشجویی دانشگاه، برگزار شد.

تولیدمحتوا با همکاری پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا و اداره مشاوره، ایجاد یک گروه مجازی برای ارتباط دانشجویان در شرایط بحران به منظور اطلاع‌رسانی و ایده‌پردازی و هماهنگی برای همکاری حداکثری با ستاد مدیریت بحران با دانشجویانی که داوطلب برای فعالیت در شرایط بحرانی هستند، از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

از جمله سایر مواردی که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت می‌توان به ضرورت آموزش‌های لازم به مردم در شرایط جنگی، تهیه متن و امضا توسط دانشجویان به عنوان کارزار، تولید محتواهایی با حسن تقویت وطن‌دوستی در شبکه‌های مجازی، انتشار آموزش‌هایی برای کاهش استرس خانواده‌ها و برگزاری کارگاه‌های اولیه برای مدیریت حوادث و توانمندسازی روانی دانشجویان اشاره کرد.

آخرین ویرایش۳۱ خرداد ۱۴۰۴