همکاری با کمیته امداد استان اردبیل برای ارائه خدمات درمانی جهادی به افراد نیازمند

تعداد بازدید:۴۰

 

دکتر بهنام مولائی در دیدار با مدیرکل و معاونین کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل اظهار کرد:  معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با همکاری نهادهای دانشجویی، فعالیت‌های فرهنگی قابل توجهی در سطح جامعه انجام می‌دهد که در بحث فعالیت‌های مرتبط با خیریه، نهادهای دانشجویی از جمله کانون‌های هلال احمر، خیریه بارش مهر و کانون جهادی فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه زمینه فعالیت مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد استان بسیار زیاد است، افزود: برگزاری اردوهای جهادی درمانی در مناطق محروم و خدمات‌رسانی به افراد نیازمند جامعه یکی از رسالت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی بوده و سعی می‌کنیم با همکاری کمیته امداد استان اردبیل، این خدمات به صورت هدفمند و برای نیازمندان واقعی ارائه شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از راه‌های مختلف به حمایت از دانشجویان نیازمند می‌پردازد ولی در این حوزه نیازمند حمایت کمیته امداد استان نیز هستیم که بتوانیم به طور قابل قبول از نخبگان جامعه حمایت کنیم.

دکتر مولائی تصریح کرد:‌ یکی از برنامه‌های این معاونت راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در دانشگاه است که امیدواریم با حمایت کمیته امداد استان این مرکز به بهترین نحو فعالیت خود را شروع کند.

آماده راه‌اندازی مرکز نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل هستیم

علیرضا حسین‌نژاد، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل نیز با اشاره به ارائه خدمات متنوع توسط این نهاد به مددجویان و افراد تحت پوشش، اظهار کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر ۱۲۰ نوع خدمت به مددجویان تحت پوشش خود ارائه می‌کند که در حال حاضر در سطح استان، ۹۳ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.
وی افزود: در حدود ۱۲ درصد کل خانوارهای استان اردبیل تحت پوشش حمایت‌های کمیته امداد قرار گرفته‌اند؛ ۵۷ درصد این آمار را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند و ۳۰ هزار نفر سالمند از خدمات کمیته امداد استان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل گفت: کمیته امداد استان در راستای حمایت از دانشجویان و نخبگان نیز خدماتی ارائه می‌کند و در حال حاضر ۷۸۰ دانشجوی استان تحت پوشش کمیته امداد هستند که آماده همکاری با دانشگاه‌های استان به جهت حمایت از دانشجویان بی‌بضاعت هستیم.
حسین‌نژاد خاطرنشان کرد: مرکز نیکوکاری در اکثر دانشگاه‌های استان راه‌اندازی شده و آمادگی داریم در قالب تفاهم‌نامه در سایر دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی اردبیل که از این خدمات بهره‌مند نیستند، مرکز نیکوکاری را راه‌اندازی کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل گفت: در سال گذشته ارزش خدمات ارائه شده توسط کمیته امداد استان به مددجویان تحت پوشش با احتساب تسهیلات اعطایی، مبلغی در حدود یک هزار و ۶۱۲ میلیارد تومان بوده است.

آخرین ویرایش۰۴ تیر ۱۴۰۴