گفت‌وگوی صمیمی نهادهای دانشجویی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

تعداد بازدید:۱۶

 

در نشستی صمیمی و تعاملی، اعضای نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با رئیس دانشگاه دیدار کرده و  درباره برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند؛ این جلسه با هدف تقویت ارتباط مدیریت دانشگاه با نهادهای دانشجویی برگزار شد.

دکتر بهزاد داورنیا رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این جلسه با اشاره به مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه، اظهار کرد: فضای مراسم روز دانشجو بسیار مطلوب و رضایت‌بخش بود. وی ضمن قدردانی از تمامی دانشجویان و همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی، برگزاری این مراسم را باشکوه توصیف کرد.

وی افزود: بازخوردهای بسیار خوبی از سوی دانشجویان دریافت شد و انتظار می‌رود برنامه‌ها با قوت و بدون توجه به حاشیه‌ها ادامه یابد تا همواره شاهد فضای دانشجویی پویا و پرنشاط در دانشگاه باشیم.

در جریان این دیدار، دانشجویان به بیان دیدگاه‌ها، درخواست‌ها، پیشنهادها و همچنین انتقادهای خود در حوزه‌های مختلف فرهنگی و دانشجویی پرداختند و تلاش کردند دغدغه‌های موجود را به‌صورت شفاف مطرح کنند.