رئیس انجمن خیریه دیابت کشور در اردبیل:

۷۰ درصد افراد دیابتی از بیماری خود خبر ندارند/ شناسایی ۸ میلیون بیمار مبتلا به دیابت در سطح کشور

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۶ کد : ۵۰۴۴ اخبار اختصاصی معاونت فرهنگی و دانشجویی
تعداد بازدید:۵۶۱
رئیس انجمن خیریه دیابت کشور گفت: ۷۰ درصد افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند، از بیماری خود خبر ندارند و این موضوع نیاز به یک فرهنگ‌ سازی برای تست منظم قند خون توسط افراد جامعه را دارد.
۷۰ درصد افراد دیابتی از بیماری خود خبر ندارند/ شناسایی ۸ میلیون بیمار مبتلا به دیابت در سطح کشور

رئیس انجمن خیریه دیابت کشور گفت: ۷۰ درصد افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند، از بیماری خود خبر ندارند و این موضوع نیاز به یک فرهنگ سازی برای تست منظم قند خون توسط افراد جامعه را دارد.

به گزارش مفدا اردبیل، دکتر شکور امیدی در کنفرانس دیابت که به به مناسبت فرارسیدن هفته ملی دیابت و به همت انجمن علمی پزشکی نوین دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، کنفرانس دیابت با شعار " آینده سالم حق ماست" در سالن همایش بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ سازی مناسب برای انجام منظم تست قند خون توسط افراد جامعه، می‌تواند سبب کاهش آمار بیماران دیابت در سطج کشور شود.

وی گفت: طبق آمارها، ۷۰ درصد بیماران دیابتی از بیماری خود اطلاع ندارند و زمانی از این بیماری آگاهی پیدا می‌کنند که بیماری دیابت در شخص مورد نظر به مرحله بروز علائم برسد که برگزاری این گونه کنفرانس‌ها و کمک سازمان‌های مردم نهاد، برای فرهنگ سازی در این مورد از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس انجمن خیریه دیابت کشور افزود: یک باور غلطی دیگری نیز در بین مردم رواج دارد که درمان بیماری دیابت را در مراجعه به پزشک متخصص می‌دانند ولی این در حالی است که ۹۹ درصد روند درمان بیماری دیابت را پزشک عمومی می‌تواند انجام دهد که البته باید به علم روز مسلط باشد.

امیدی تصریح کرد: تغذیه، استفاده از کفش مناسب و انجام منظم ورزش پیاده روی بهترین روش‌ها برای درمان دیابت بوده و ما در این کنفرانس‌ها تلاش می‌کنیم بر روی یافته‌های علمی و پزشکی جدید در رابطه با درمان بیماری دیابت، تمرکز کرده و مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی بیان کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته در مجلس هفتم شورای اسلامی، خسارت ناشی از درمان دیابت در کشور ۹۰۰ میلیارد تومان بود که قطعاً بعد از گذشت چندین سال، این میزان چندین برابر افزایش پیدا کرده و این در حالی است که متأسفانه، بیمه‌ها فعالیت تجاری را مقدم بر فعالیت پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی مناسب می‌دانند.

رئیس انجمن خیریه دیابت کشور گفت: در کشورهای پیشرفته دنیا از ظرفیت مردم و سازمان‌های مردم نهاد در راستای پیشگیری از بیماری دیابت و درمان آن بهره‌مند می‌شوندف به طوری که در کشور کانادا، ۴۰ سازمان مردم نهاد در حوزه دیابت فعال هستند.

امیدی افزود: حدود ۸ میلیون نفر بیمار مبتلا به دیابت در سطح کشور برآورد می‌شود که ۳ میلیون و ۵۰۰ نفر شناسایی شده و امید داریم که با فرهنگ سازی مناسب در حوزه تغذیه، آمار ابتلا به دیابت در کشور کاهش پیدا کند چرا که به عنوان مثال مصرف شکر در ایران ۶ برابر متوسط جهانی است.

کلیدواژه‌ها: دیابت معاونت فرهنگی دانشجویی

آخرین ویرایش۲۳ آبان ۱۳۹۷